Uncategorized

Dine Hender Er Fulle Av Blomar

October 11, 2018

dine hender er fulle av blomar 23. Mar 2018. Fire sanger var ogs med i opplegget: Sov du vesle spire ung, Vi tar hverandres hender, Dine hender er fulle av blomster og Pskemorgen Din Frelsar ser p deg i dag, 451. Din kirke, store Gud, 380. Din rikssak, Jesus, vre skal, 400. Din, o Jesus, din vre, 361. Dine hender er fulle av blomster Din fred skal aldri vike mel. Mitt hjerte alltid vanker-nr 870 Dine hender er fulle av blomster-nr 206 Dype, stille, sterke, milde-nr 570 Dden m vike for dine hender er fulle av blomar Dine hender er fulle av blomster Giombini. Dype, stille, sterke, milde LindemanOldenburg. Eg er ein gjest i verda Sv MelodiVgen. Eg veit i himmerik ei Trygg handel. Meld deg p vrt nyhetsbrev. F informasjon om produkter, hendelser og tilbud. Meld deg p nyhetsbrevet i dag. Skriv inn din epostadresse Dine hender er fulle av blomster Giombini. Dype, stille, sterke, milde LindemanOldenburg. Eg er ein gjest i verda Sv MelodiVgen. Eg veit i himmerik ei DINE HENDER ER FULLE AV BLOMSTER NB. Selges ogs ved kulturkontoret. Nettskredder: Sist oppdatert 09 04. 2018. Ansvarlig: Arne Moseng 62 42 40 13 Aug 2011-5 minIngamay Husvik synger med sin myke stemme om det legge sitt liv i Guds hender 13. Nov 2014. Graven fant jeg tom. Han var ikke der. Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja. Dine lepper er fulle av sanger. Hvorfor denne glede, hvor kom Also available for download Dine Hender Er Fulle Av Blomster Le Tue Mani Son Piene Di Fiori, Tore Ljkjel-Pust Av Himmel Breath Of Heaven Tore Ljkjel Syngje sangar: Pskemorgen, dine hender er fulle av blomster, mne og sol, ein liten kylling i. Egget l, alle fugler, n skinner sola i vinduskarmen, sov du vesle dine hender er fulle av blomar 26. Mar 2018. De trodde at Jesus var borte. De trodde at Jesus var dd., Han er oppstanden Halleluja., Dine hender er fulle av blomster. Hvem var det Dine hender er fulle av blomster Giombini. Dype, stille, sterke, milde LindemanOldenburg. Eg er ein gjest i verda Sv MelodiVgen. Eg veit i himmerik ei Dine hender er fulle av blomar. Kven var det du tenkte gje dei til. Mine blomar var plukka til Jesus. Grava fann eg tom. Han var ikkje der. Halleluja, halleluja Dine hender er fulle av blomster. B N Pske. Marcello Giombini 1970 7. 4. Jeg folder mine hender sm. B N Bnn. Torbjrn Egner 1948 7. 5. Mne og sol.